A Barátok közt Magdi anyusa ismét a képernyőn lesz látható minden hétköznap este. Az egykori gigantikus tévésorozat szülőatyja és producere, Kalamár Tamás ugyanis új sorozatot készített, amelyet 2024. január elsején mutat majd be az RTL. …a szomszéd tehene címmel. Az új tévésorozatban felbukkan a Barátok közt egyik legnépszerűbb színésze, a Magdi anyus alakját megformáló Fodor Zsóka. Az egyelőre nem tudható, hogy az új sorozatban a népszerű színésznő milyen karaktert és kit játszik majd, de ez hamarosan kiderül a képernyőn.

Az rtl.hu annyit viszont máris elárult, hogy a történet szerint két kis család él a szép Aranyfészek Lakóparkban. A sorozatnak két kiemelt főszereplője van, az egyik Laci, az eladósodott, de nagy lábon élő konditerem-tulaj és másik pedig Béla, egy háromtagú könyvelőiroda szorgalmas tulajdonosa kiskoruk óta elválaszthatatlan jóbarátok. Mi is lehetne az ami egy szép napon éket ver közéjük? Természetesen a pénz. Ezek után lesznek a barátokból ellenségek. Az esténként az otthonokba ellátogató sorozat epizódjaiban estéről-estére Laci és Béla minden eszközt bevetnek, hogy megleckéztessék a másikat. A küzdelem azonban persze jócskán elfajul, és ki más tudna nagyobb sebet ejteni, mint az, aki ismeri az ellenség legrejtettebb titkait is. Egy ilyen harcban nem maradhat pártatlan sem a család, sem a lakópark többi lakója. Laci és Béla bármi áron le akarja győzni egymást, de ha már nem is tudnak totális győzelmet aratni a másik felett, legalább akkor jó magyar szokás szerint, dögöljön meg a szomszéd tehene is! A háborúság részletei pedig, hogy miként is alakul a két barát és az ő szeretteik sorsa, kiderül a sorozatból.

A két gyerekkori jóbarátot Csizmadia Gergely (Laci) és Pavletits Béla (Béla) alakítja. Feleségeik és gyermekeik megformálói: Kovalik Ágnes (Sára, Laci felesége), Brezovszky Dániel (Tibi, Laci és Sára nagyobbik fia), Lehner Benedek (Tivadar, Laci és Sára kisebbik fia), Lapis Erika (Vera, Béla felesége), Antóci Dorottya (Nóri, Béla és Vera lánya). A sorozat szálait további karakterek is bonyolítják, amelyeket Fodor Zsóka, Nagy Enikő, Dér Marus, Ficzere Béla és Józan László alakítanak.

…a szomszéd tehene 2024. január 1-étől esténként a Híradó után, január 2-től pedig már minden hétköznap a Fókusz után kerül vetítésre az RTL-en. Aki lemaradna vagy elfelejtené felvenni a sorozat epizódjait az RTL+ streaming felületen nézheti őket vissza.