Igazán kedve közleménnyel lepte meg a pécsieket és a Tüke Busz Zrt. A városi tömegközlekedési cég ugyanis minden utasának és a közlekedőknek is kellemes ünnepeket kívánt. A közleményt az alábbiakban olvashatják:

Az év végéhez közeledve köszönjük utasaink türelmét, megértését, hogy az olykor kényelmetlenebb, kevésbé komfortos utazási időszakokban is társaságunk járatait vették igénybe városi úticéljaik eléréséhez.

A biztonságos utazás a jövőben is közös érdekünk, így arra kérjük utasainkat és minden közlekedőt, hogy legyenek partnereink 2024-ben is a közlekedési szabályok betartásában, a balesetveszélyes helyzetek megelőzésében!

Felelős szolgáltatóként fontos számunkra, hogy a pécsi autóbuszokon történő utazás a jövőben is biztonságos, kiszámítható közösségi közlekedést jelentsen mindenki számára. Várjuk Önöket a Tüke Busz Zrt. járatain 2024-ben is!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk utasainknak és kollégáinknak is, és külön köszönjük azok munkáját, akik a karácsonyi ünnepek alatt és szilveszter éjjelén is dolgoznak!