Többféleképp értelmezhető választ adott a rendőrség arra a kérdésre vonatkozóan, hogy tervezik-e felújítani a siklósi kapitányság méltatlan állapotban lévő épületét. – olvasható a Siklósi Hírek írásában.

Miután a Siklósi Hírek rámutatott, hogy a rendőrség belvárosi épülete a környezetéhez és a város folyamatosan szépülő képéhez is méltatlan állapotban van, megkérdezték a szervet, hogy terveznek-e felújításokat, mikor és milyet. Válaszoltak, de a válaszból nem sok minden derült ki.

Amint azt a lap megkeresésére közölték:

 “a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2024. évi költségvetésének függvényében tervezi a Siklósi Rendőrkapitányság Batthyány utcai épületének felújítását”.

Ez csupán hangsúly kérdésében jelentheti azt is, hogy ha van rá pénz a költségvetésben akkor felújítják, de jelentheti azt is, hogy betervezték a költségvetésbe és így felújítják.

Megkérdezték azt is, hogy a 2024-es év költségvetése tartalmazza-e a beruházást, ha érdemi választ adva kitalálnak a szójátékból, és elárulják azt az egyszerű tényt, hogy igen vagy nem, azt oldalukon tesszik közzé.

Forrás: Siklósi Hírek