A Tátra téri piacon történt késes támadás után készült videó, amelyet érdemes, talán utólag is megnézni!

A szombati LMP-s kitelepülés pár nappal korábban lett meghirdetve, Szabó-Kellner Katalin, az LMP pesterzsébeti polgármesterjelölt, Angyal Károly Tibor, az LMP Országos Elnökségének titkára részvételével.

Az eseményhez a helyszínen csatlakozott Bereczki Miklós, Soroksár LMP-Zöldek polgármesterjelöltje, hogy megtartsák az ünnepi köszöntővel egybekötött évértékelő sajtótájékoztatójukat a Tátra téri piac előtt. A fotón épp Bereczki Miklós adatait veszi fel a kiérkező egyik rendőr.

Az élő bejelentkezés előzetesen Ünnepi köszöntőnek lett meghirdetve. A sokak által végignézett és átélt késes támadás miatt a helyszínen tartózkodó emberek még sokáig az esemény hatása alatt álltak! Utólag nagy szerencse, hogy az LMP-Magyarország Zöld Pártja épp akkor és épp ott tartott Ünnepi zöld fogadóórát. Bizony ÉLETET MENTETTEK a fiúk!

Beismerés – Az agresszív támadó a gyilkolási szándékát folyamatosan üvöltözte a helyszínen. Tervezett tettének indoklásaként az unokája megölése miatti elégtételt emlegette, és emiatt jött a piacra, ölni!

A megtámadott fenyőfaárus, Bereczki Miklós és a kiérkező rendőrség!

A fenyőfaárus legnagyobb szerencséje az volt, hogy az LMP-s kitelepülő pult pár méterre helyezkedett el mellette. A pult előtt álló LMP-s polgármesterjelölt, Bereczki Miklós önkormányzati képviselő egy másik férfivel együtt odaszaladt és kicsavarta a férfi kezéből a kést. Ekkor történt a rendőrség értesítése is, akik hamarosan meg is érkeztek és intézkedtek az ekkor már lefegyverzett támadóval szemben.

Így sikerült megelőzni a pesterzsébeti karácsonyi tragédiát Bereczki Miklós, az LMP-Magyarország Zöld Pártja soroksári polgármesterjelöltnek és segítőjének. Köszönet a rendőrség gyors, precíz intézkedéséért.

A Tátra téri piacon a késes támadás után készült videó, amelyet érdemes, talán utólag is megnézni itt érhető el: https://www.facebook.com/AngyalKarolyTibor.LMP/videos/391134166688232

Sajnos az előzmények után a félelem és feszültség töltötte meg a piac területét a karácsonyi hangulat ellenére! Az esemény hatásai a megdöbbenés, a rossz érzések csak nagyon lassan múltak el. Csalódást senki nem szeretett volna okozni, így a köszöntőt megtartották az LMP-s szereplők. Utólag is Áldott, Békés, Szeretetteljes Karácsonya legyen mindenkinek!