Brutális gyilkosság történt karácsony másnapján Pécsett – írja az ATV.

Az áldozat a Perecesként ismert ikonikus pécsi árus volt, akit a hírek szerint agyonvertek. A 2000-es években csak Perecesként ismert férfit karácsony másnapján gyilkolták meg.

A rendőröket késő este hívták ki azzal, hogy egy 68 éves férfi holttestét találták meg a saját lakásában. Az ATV Híradó információi szerint a férfi bántalmazás áldozata lett, a helyszínelés pedig több órán keresztül tartott.

A rendőrség arról ír a honlapján, hogy 2023. december 26-án este a Készenléti Rendőrség járőreit Pécsett egy Corvin utcai, társasházi lakáshoz hívták ki. ahol holtan találták az ott lakó 68 éves férfit. A rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 44 éves helyi férfit.

A Bama még 2019-ben kereste fel Bata Imrét, aki akkor már nagyon szerény körülmények között élt. A férfi rokkantnyugdíjasként élt feleségével és kutyáival, elmondása szerint nem önszántából hagyta abba az árusítást. Korábban hosszú évekig árulta a perecet, az üdítőket, telente a gesztenyét a kiskocsijából, szinte minden pécsi ismerte és szerette.