A telex.hu írta meg ma délelőtt, hogy igen csak meglepődnek Mága Zoltán követői, mikor a hivatalos közösségi oldalán tájékozódni próbálnak a legújabb eseménykeről, mert a zenész oldalán faszobrászkodást bemutató, állatos, főzős, kertészkedős vagy viccesnek szánt videók uralják egy ideje a művész Facebookját.

A napjainkra az egymillió követővel rendelkező oldalon már nyoma sincs a hegedűművész saját tartalmainak, mivel feltörték az oldalt és trashvideókkal szórták meg annak közösségi oldalát.

Mága Zoltánról az elmúlt hetekben szinte minden médiaportálon terjedt a hír, hogy Donald Trump elismerését is kiváltotta. A Mága oldalt még a nyáron törték fel, és az óta is folyamatosan árasszák el a zenész oldalát különböző videókkal.

Az előadó Instagramján keresztül figyelmeztette a rajongóit, hogy már ne is hozzá kössék a Facebook-oldalát, mert amit ott találnak, az nem tőle származik.

Mága Zoltán az Rtl.hu-nak többek közt azt nyilatkozta, hogy a közönsége nagy része továbbra sem sejti, hogy már nem ő áll a felület mögött. Ezt a videók alatt megjelenő kommentekből is látja, hiszen az értetlenkedő hozzászólások mellett sok olyan is van, amelyekben továbbra is Mágához társítják a kiposztolt videókat.