Újév első napján sokunkban felmerül a kérdés, hogy vajon mi vár ránk az újesztendőben? Fellendülést, stabilitást, kedvező fordulatokat várunk mindig az előttünk álló évtől, de vajon mit ígérnek számunkra a csillagok?

Nos, a sok kézzelfogható egész éves komoly előrejelzések mellett, most fogadják sok szeretettel ezt a kissé komolytalan, vidám, év eleji, de egész évre szóló előrejelzést.

Bak (december 22. – január 19.)

2024-ben csak is a hozzáállásodon múlik majd minden. Nem kell félni a változásoktól, de a változatlantól sem!  Hagyd, hogy pörögjön az év.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

2024 az Vízöntők számára meghozza az életük legnagyobb esélyét. Ezért is járd ebben az évben is a saját utadat. Ha állást változtatsz, akkor csakis a számodra minőségi és anyagi előnyöket hozó munkát vállald!

Halak (február 19. – március 20.)

Az egész 2024-es éved egy csendes állóvíz lesz. Maradsz a régi munkahelyeden, ahol megbecsülnek, és amit megbecsülsz. Jövőre a szerelmet sem kell hajszolnod. Mégis ez az év lesz a sikereid éve, hiszen tudott, hogy ha nem görcsölünk rá, akkor egyszerűen csak bekopogtat a szerencse az ajtónkon!

Kos (március 21. – április 19.)

2024-ben az élet, és az eredmények is a Kos jegyben születetteket igazolják majd. A tavaszi időszak felpörgeti az eseményeiket. A szerelemben viszont majd a nyár hozza meg számukra az igazi, és komoly változást.

Bika (április 20. – május 20.)

A horoszkópok a Bika jegyében születetteknek nagyon szerencsés évet ígérnek. A Bika jegyében születettek ebben az évben érik el a személyes céljaikat, és mellette a párkapcsolatukban is ez az év lesz a fejlődés éve.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A pénzügyeid a 2024-es esztendőben kiválóan alakulnak, mert folyamatos lesz az Ikreknél a pénz áramlása, fizetésemelést kapnak, nyereményük is lesz. Szóval dúskálhatnak a javakban.

További nyereségekre számíthatnak a szerelem, a család, az ingatlan ügyek, a karrier, a pénz, az egészség terén is.

Rák (június 22. – július 22.)

Ebben az évben a Rák jegyűeknek mindenben igazuk lesz. Végre nem csak az árral szemben úsznak, de be is érnek az erőfeszítéseik, és a türelmük gyümölcse. 2024-ben, mindezek mellett egy egész életre szóló tapasztalatot is szerezhetnek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán jegyűekre nagyon komoly változás vár 2024-ben. Ne féljenek az esetleges változásoktól, bátran cselekedjenek, és akár változtassanak is, mert az év végére beérnek az erőfeszítések, a bátor cselekedek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegyében születettek 2024-ban nagy változásokon mennek keresztül, ami a személyiségükre erősen rányomja majd a bélyegét. Ennek hatására nagyon sok mindent értékelnek át az életükben. Mindezek hatása a párkapcsolatukban is meg fog mutatkozni, mert, hogy mindent átértékelnek, újragondolnak, és megváltoztatnak.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

2024 szilveszterére egy szuper évet tudhatnak majd a Mérleg jegyűek a hátuk mögött. Legyenek türelmesek, és a kihívásokkal teli hónapok után érkeznek a könnyed, boldog hónapok. Amelyek között egy régóta remélt párkapcsolat is révbe érhet, hiszen ebben az évben náluk a nagy szerelem kopogtat az ajtón.

Skorpió (október 23. – november 21.)

2024-ben számukra eljön a nagy lehetőségek ideje. A pénzhoroszkópjuk ugyanis csupa kedvező fejleményt mutat. Most lehetőségük lesz arra is, amit eddig a pénzhiány miatt elhalasztottak. Ez az év lesz, amelyben megalapozzák az anyagi biztonságukat.

Nyilas (november 22. – december 21.)

2024 lesz a nagy ÉV a Nyilas jegyűek számára, mert nem csak a nagy lehetőségek, de a nagy találkozások éve is lesz. Nyilas vagy? Akkor Te leszel a 2024-es év egyik nagy nyertese! A Jupiter hatására elérkezik számodra a nagy pénzügyi robbanás, is, amelynek hatására a Nyilas komoly döntéseket hoz, és házasodik, családot alapít. Szóval, egy biztos, ezt az évet még sokáig fogod emlegetni!