Bravúros nyomozás után ma már őrizetbe is vette a szlovák rendőrség annak a brutális pozsonyi gyilkosságnak a gyanúsítottját, amelynek kapcsán először ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a szlovák rendőrség. –  írja a Paraméter.

A szlovák rendőrség még csütörtökön adott ki körözést az időközben eltűnt 47 éves Jozef H. ellen, aki a meggyilkolt nő élettársa volt, és aki január 3-án tűnt el, miután egy üzenetet küldött a rokonának, és eltűnése után már nem is adott életjelet magáról.

A brutálisan meggyilkolt 48 éves áldozat holttestére a rendőrök találtak rá a héten Pozsonyban. A noviny.sk információi szerint az áldozattal olyan brutálisan végeztek, hogy a szerencsétlen asszony testét felnyitották, belső szerveit egy vödörbe dobták, szívét pedig kivágták és a földön hagyták. Az írásban még arról is beszámoltak, hogy a nő arcának bal felét, valamint a mellkasát és a combját is megvágták. A holttestet egy pokróccal fedték le, amire egy brit útlevelet helyeztek.

A szlovák rendőrség péntek délután elfogta a szóban forgó brutális bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható Jozef H.-t – tájékoztatta a sajtót a pozsonyi rendőrség szóvivője. A nyomozók emberölés bűntette miatt indítottak nyomozást a brutális gyilkosság kapcsán.

Forrás: parameter.hu