Egy kórházból hazafelé gyalogló idős asszonyt vittek haza az M6-os autópályáról az ott szolgáló rendőrök.

A Paksi Autópálya Alosztály munkatársai kaptak riasztást csütörtökön délután arról, hogy egy idős néni az M6-os sztráda Budapest felé vezető oldalán, a leállósávon sétál Dunaszentgyörgy térségében.

Kollégáink azonnal a helyszínre hajtottak, ahol már fogadta őket az autópályát üzemeltető cég munkatársa, aki a rendőrök kiérkezésééig az autójába ültette a megrémült asszonyt. A nő elmesélte, hogy a kórházból ment haza, Tengelic-Szőlőhegyre busszal, de elaludt, és már csak a következő településen – Dunaszentgyörgyön – ébredt fel. Leszállt a menetrend szerinti járatról, és a több kilométerre levő otthona felé indult gyalog, azonban maga sem tudta hogyan, de felkeveredett az autópályára. Ekkor érkezett a segítő szándékú állampolgári bejelentés. – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság által közzétett közleményben.

A történet ezúttal happy enddel zárult, az asszonynak nem esett semmi baja, miután megnyugodott a rendőrök haza is vitték. A bajbajutott hálás szívvel köszönte meg valamennyi közreműködőnek a segítséget.

Forrás: police.hu