Elgázolt egy embert a vonat Sárváron, a Szombathelyi utcai vasúti átjárótól mintegy 200 méterre. A Celldömölkről Szombathelyre tartó személyvonaton 150-200 ember utazott. A sárvári hivatásos tűzoltók segítenek az utasoknak biztonságosan átszállni vonatpótló buszra. – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos oldalán.

Baleset történt Pincehelynél, a 61-es úton, ahol három autó karambolozott a 47. kilométer közelében. Összeütközött három személyautó a 61-es főúton, Pincehely közelében, a 47. kilométernél. A műszaki mentést végző tamási önkormányzati tűzoltók két járművet áramtalanítottak. A mentők is megérkeztek a baleset helyszínére, ahol teljes szélességében lezárták az utat.

Szintén a 61-es úton történt, hogy Dalmandnál volt szükség tűzoltói beavatkozásra, mert árokba borult egy személyautó a 61-es főúton, a dalmandi elágazásnál. A járműben egy ember utazott, ő ki tudott szállni. A balesethez a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

A bahir.hu oldalán pénteken is talál friss híreket, információkat!