Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. licit útján kívánja bérbe adni Pécsen a megújult Diana téri üzleteket és asztalokat az új piacon. – tudható meg a Pécsi Vagonhasznosító Zrt. hivatalos oldaláról.

A liciteljárás módján kívül, több pontos és fontos adatot is megtudhatnak az értékesítési helyek után érdeklődők.

A liciteljárás a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., 7626 Pécs, Búza tér 8/b. szám alatti székházában kerül lebonyolításra 2024. február 5. (hétfő) napján.

A liciteljárás az egyszeri igénybe vételi díjra folyik, a legmagasabb ajánlatot tevővel a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. előbérleti szerződést köt legkésőbb 2024. február 12. (hétfő) napjáig.

A liciteljáráson történő részvétel feltételei között van többek közt, hogy:

1. a jelentkező 500.000 Ft, azaz ötszázezer Forint ajánlattételi biztosítékot átutalja a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. K&H Bank Zrt-nél vezetett 10402427-00028092-00000007 számú számlájára. Az utalás közleményébe szükséges az ingatlan alaprajzi azonosító számának és lehetőség szerint a licitáló nevének megjelölése (amennyiben nem a licitáló nevén van a bankszámlaszám, melyről az utalás érkezik).

Az átutalt ajánlattételi biztosíték a nyertes részére az általa megfizetendő egyszeri igénybevételi díjba kerül beszámításra, egyéb esetben visszautalásra kerül. Az ajánlattételi biztosíték a nyertes pályázó részére nem jár vissza, amennyiben az érdekkörében felmerülő okra hivatkozással a szerződéskötéstől eláll, az ajánlati kötöttség idején ajánlatát visszavonja, nem tartja fenn, a szerződést felhívás ellenére nem köti meg.

A nyertesnek az eredményhirdetéstől számítva 8 napon belül előbérleti szerződést kell kötnie a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.-vel.  A Diana téri piac TOP-6.1.3-15-PC1-2021-000003 számú pályázatból történő rekonstrukciója eredményeként a megvalósítást (azaz az új Diana téri piac) műszaki átvételét követő 30 napon belül egymással bérleti szerződést kötnek.

2. A liciteljáráson történő részvétel feltétele, hogy a jelentkezőnek, hogy a jelentkezőnek nem állhat fenn a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.-vel szemben semmilyen jogcímen tartozása.

A liciteljáráson való részvétel további feltétele pécsi székhelyű gazdasági társaság licitáló esetén a liciteljárás során átadja PMJV Adóügyi Osztályának 30 napnál nem régebbi igazolását arról, hogy nincs helyi adótartozása, illetve gazdasági társaság szervezet (a részvétel napján) szerepeljen a köztartozásmentes adózói adatbázisban vagy nemleges adóigazolás csatolása szükséges.

3. Az ajánlattételi biztosíték megfizetését igazoló dokumentumot a szokodi.szilvia@pvh.hu email címre megküldi. A tárgymezőbe kérjük, írja be az üzlet számát.

Az ajánlattételi biztosíték megfizetésének, a megfizetést igazoló dokumentum megküldésének határideje: 2024. január 31. napja (szerda) 12.00 óra

A liciteljárásról, és az azon történő részvételről bővebb információkat IDE kattintva szerezhet.