Interjút adott Tóth Gabi a Mandiner Karakter című műsorában, amelyben beszélt az énekesnő a Krausz Gábortól való válásáról, a szakításról és a politikai nézeteiről. Itt is beszélt arról is, hogy szerinte egy karaktergyilkosság áldozata lett. – olvasható a 24.hu oldalán.

Az interjú alatt is többször könnyek közt nyilatkozott Tóth Gabi, aki azzal kezdte a beszélgetést, hogy felvázolta milyen is volt számára az elmúlt 2023-as esztendő.

Az mondta, hogy ha erről beszél, akkor az Átkozott nyár című dal jut az eszébe, amely felvázolja, hogy valahol átkozott volt, közben életem egyik legszebb évét is átélte.

„Tulajdonképpen már a legelején. Hirtelen jött minden: hirtelen jött Hannaróza, még ismerkedő fázisban voltunk Gáborral. Nyilván mikor megfogant, jött a házasság, ami azért is, mert a gyerek miatt kössük össze az életünket. Az elejétől voltak súrlódások, értékbeli különbségek. Két különböző világ vagyunk: én művészlélek, ő sokkal racionálisabb. Ez jó is lehet, de nagyon más szinteken éltük meg az érzelmi dolgainkat.” – vallotta a házassága válságáról Tóth Gabi.

Az énekesnő elmondta, hogy az őt bántó emberek nem tudták, hogy milyen mérhetetlen harcot folytattak Krausz Gábor séffel a kapcsolatuk megmentéséért.

„Nagy családra vágytam, hogy olyan asszony legyek, aki hazavárja a férjét, megteremtse az otthon melegét. Most is erre vágyom” – meséli Tóth Gabi az interjúban.

Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának felbomlásáról, illetve a pár szétválásáról a bahir.hu is beszámolt.