Nyilvánosságra került a XIX. Orfűi Medvehagyma Fesztivál időpontja, amelyet a szervezők a közösségi oldalon tudattak a követőikkel.

XIX. Orfűi Medvehagyma Fesztivál

2024. április 20, szombat  – 2024. április 21, vasárnap

Orfűi Malmok

A Medvehagyma fesztivál Orfű legfontosabb gasztro-kulturális eseménye – és egyben szezonnyitó rendezvénye. 2024-ben a XIX. Orfűi Medvehagyma Fesztiválon az idei évben is érdekes programok, finomságok és gyönyörű helyszínek várnak minden látogatóra. Az Orfűi Malmok is már 5 éve egyike a legkedveltebb, leglátogatottabb helyszíneknek.

A részletes programokat februárra ígérik, de annyit máris elárultak, hogy 2024-ben igazán különleges dolgokkal készülnek a többi helyszínen megrendezésre kerülő XIX. Orfűi Medvehagyma Fesztivál keretén belül.

A Pécshez közeli Orfű minden évben otthont ad a tavaszi medvehagyma fesztiválnak, amelyen a finom medvehagymás ételek, és frissítő vagy éppen melengető italok és kellemes szórakozás mellett medvehagyma gyűjtő túrák is várják az Orfűre érkező vendégeket. A sok medvehagyma, és helyi különlegesség mellett minden évben az egészséges életmód is előtérbe kerül.

Az Orfűi Medvehagyma Fesztiválon a szervezők minden évben gondoskodnak a felnőttek és a gyerekek szórakoztatásáról is, és évről-évre számtalan program lehetőséget kínálnak fel a fesztivál két napja során.

A gasztro rendezvényen természetesen a medvehagymás ételek képviseltetik magukat, és kerülnek a figyelem középpontjába.

A medvehagymás étkek szerelmesei így már biztosan kellemes kikapcsolódásra számíthatnak ezeken a fergeteges orfűi napokon.

További részletek a linkre kattintva:

https://www.facebook.com/events/392193160156401/?ref=newsfeed