Hétfőn valaki behatolt a világhírű állatmentő és – idomár/koordinátor, a róla készült Discovery Channel-es tévésorozat miatt Farkasember néven is ismert Horkai Zoltánék gödöllői birtokára, és lelőtte a család két szelíd szarvasát. – írja a 444.hu

Képen látható két kezes kedvenc bikánkat is és köztük Ödönt a legkedvesebb, legaranyosabb szarvas volt a világon, aki egy filmsztár volt, egy pótolhatatlan kincs, agyonlőtték őket az éjjel és elvitték a testét gondolom megenni, de nekik nem ehető a húsuk!!! – olvasható a kétségbeesett, és fájdalmas felkiáltás a Facebook oldalon.

Ödönt hátrahagyták mert sokat szenvedve szaladt a gyilkosai elöl próbált elbújni – olvasható a beszámoló a borzalmakról.

A  szörnyű, és embertelem éjszakai mészárlásról egyelőre annyit lehet tudni, hogy ismeretlenek bemásztak Horkaiék gödöllői telkére, és lelőttek két szelíd szarvasbikát. Az egyiküknek a testét is magukkal vitték. Az esetről Horkai partnere FB-posztban számolt be, amihez mellékelte a lelőtt kedvenceik szívszorító fotóit is.

A gímszarvasok – Góliát és Picur – szerepeltek Enyedi Ildikó világsikerű, berlini Arany Medvét nyert és Oscarra jelölt filmjében, a Testről és lélekről-ben is.

A bahir.hu oldalon a gyógynövényekkel kapcsolatos híreket, információkat is talál.