Budapesten, a mai napon egy menetrend szerint közlekedő villamossal ütközött össze egy gépkocsi a XIV. kerületben, a Nagy Lajos király útja és a Mogyoródi út kereszteződésénél. – olvasható az atv.hu írásában.

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a síneken forgalmi akadályt okozó autót, miközben már a mentők is kiérkeztek a helyszínre, ahol a villamosforgalom mindkét irányban szünetelt a baleset miatt – közölte a katasztrófavédelem szombat délelőtt.

A Blikk azt írja, hogy biztos forrásból értesült arról, hogy Baukó Éva szenvedett balesetet, és ő ült az autóban, amely ma Zuglóban összeütközött egy villamossal. A lap egy neve elhallgatását kérő szemtanúra hivatkozva azt is közölte, hogy a ValóVilág egykori sztárját a zuglói baleset helyszínéről mentővel szállították kórházba.

„Nagy volt a csattanás, arra lettünk figyelmesek a barátommal. Kiszállt egy szőke hölgy a kék Toyota volánja mögül, és azonnal megismertem Baukó Évát, mert annak idején nagy ValóVilág-rajongó voltam. Úgy tűnt, nem sérült meg, de nem sokkal később a helyszínre érkezett a rendőrség mellett egy mentőautó is, amely végül elvitte Évát. Remélem, nem történt komoly baja” – mondta a lapnak a Blikk informátora. 

Mindenesetre jobbulást kívánunk a sérültnek.

Fotó: Facebook/ balese-info

A bahir.hu oldalon közéleti híreket is talál nap, mint nap.