Magyar Péter kommentet írt Hont András posztja alá: „Kedves András, jól fizet Toni? Ha esetleg nem sikerült vmit értelmezni, szívesen elmesélem. A KEHI vizsgálatra és az épület előtt álló rendőrökre úgy emlékszem kb. 100 tanú van.”” -írta Varga Judit volt igazságügyi miniszter volt férje, Magyar Péter Hont András posztja alá. – vette észre a 444.hu.

Ebben a posztban Hont a következőket írja Magyar Péterről: „Tehát. Behívják a házassága megromlásakor egyenesen a Karmelitába eligazításra, de ő nem alkuszik, hanem a »botos verziót« választja. Majd ráküldik a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt, majd kisvártatva kinevezik több cég vezetésébe. Aha. Én nem kérhetek ilyen botos verziót? És hogy ne csak a szekértolás legyen: te, Atyaúristen, milyen képességű emberekre vannak bízva cégek a NER-ben?” – írja a lap.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Varga Judit volt férje, Magyar Péter kemény hangú posztban ment neki a NER-nek, miután nemcsak Varga, hanem Novák Katalin is lemondott.

Magyar keményen nekiment több vezető fideszesnek is, különösen Rogán Antalnak. „Bárki bármit is állit, a Fidesz többsége nem Rogán Antal és a hozzá hasonlók, rengeteg jóravaló ember dolgozik ebben a rendszerben kizárólag a hazájáért és a magyar emberek boldogulásáért és nem az oligarchák gazdagodásáért” – írta.

forrás: 444.hu