Ma a közösségi oldalán osztotta meg a számára óriási örömhírt Galkó Balázs színművész, hogy végre lett munkája, és köszön minden segítséget, mert munkát ajánlottak számára, amit el is fogadott.

Nemrégiben látott napvilágot Galkó Balázs színművész szívszorító története, miszerint a 74 éves művész nemhogy színházi vagy filmes, de semmilyen munkát nem kap egy ideje, pedig a 120 ezres nyugdíjából nem tud megélni. Korábban a Radnóti Színházban pályázott meg egy portási pozíciót, ám a jelentkezését elutasították. Ennek apropóján több pályatársa is megpróbált segíteni a bajba jutott kollégáján: Hernádi Judit például pénzt akart adni neki, de nem pontosan úgy sült el az akciója, ahogy tervezte. – írja a Blikk.

A lap megkeresésére Galkó Balázs elmondta, hogy egy hivatalsegédi állást ajánlottak neki az elmúlt napokban egy könyvelő cégnél, ahol minden olyan irodai munkát el kell végeznie, amelyet egy hivatalsegéd végez, például viszi a postára a leveleket. A színművész azt is elárulta, hogy nagyon örül a lehetőségnek, és a beszélgetés idején is éppen az irodába tart, hogy megkezdje a munkát.

A bahir.hu oldalon helyi, aktuális híreket, információkat is talál nap, mint nap.