Ma ünnepli 53. születésnapját Csordás Tibor, énekes dalszövegíró. A Fiesta korábbi frontembere 1971. február 20-án láttam meg a Napvilágot.

Az énekesnek gyermekkorában a sport töltötte be mindennapjait. 8 éves korában egy karate egyesület tagjaként járta az országot és vett részt bemutatókon. Sportkarrierje ezután véget ért, bár a mai napig motorozik és konditerembe jár, valamint kitartóan focizik a médiaválogatottban. Az énekléssel 14-15 éves kora óta foglalkozik. Rockzenészként kezdte pályafutását, a Junkies énekeseként tűnt fel, majd Knapik Tamással megalakították a Fiesta zenekart.

A zenekar igazi sikereit a 2000-es évek elején érte el. 5 önálló nagylemezük és egy Best of albumuk jelent meg. Az első három nagylemezük a MAHASZ-listáján a második helyig felért. Slágerként a „Tiéd mindenem” című daluk érte el a listán a legjobb helyezést, egészen pontosan az ötödik helyig ért fel.

2011-ben aztán feloszlott az együttés és Csordás Tibi szólókarrierbe kezdett, javarészt a korábbi slágereivel, ám néhány új dala is megjelent.

Szerkesztőségünk nevében további sikeres éveket kívánunk neki!