Fodor Zsóka és Várkonyi András évtizedek óta játszanak együtt, pályafutásuk során rendszeresen alakítottak házaspárokat is a képernyőkön vagy a színpadon. Legutóbb az Örök szerelem című darabbal járták az országot, az előadásuk viszont eltűnt a színlapról, méghozzá azért, mert úgy tűnik, a felek megszakították a közös munkát.

Várkonyi András a 24.hu cikke alapján azt nyilatkozta, hogy szakmai okai vannak a munkakapcsolat megszűnésének, ami Zsóka viselkedésében keresendő.

„Még ősszel történt. Le volt kötve két olyan előadásunk is, amit a Zsóka nemcsak nekem, hanem a szervezőnek is letagadott. Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek (…) Zsóka pedig nem jött, hiába ment hozzá a sofőr. Letagadta az egészet. Nekem pedig nem küldött egy üzenetet sem. Ez nemcsak emberi probléma, hanem szakmai is”

Fodor Zsóka ugyanakkor tagadja a vádakat.

„Én csupán egyetlen esetről tudok, amikor valóban nem mentem el egy előadásra. Az is évekkel ezelőtt történt, és azért nem voltam ott, mert nem értesítettek a munkáról. András viszont két, tavaly ősszel történt fellépést emleget (…) Kínomba már nem is tudom, hogy mit csináljak. Olyan döbbenetes és szürreális ez az egész (…) Belém akart rúgni, de én nem akarok visszarúgni. 40 éve szeretem az Andrist! Az utóbbi pár évet leszámítva.

Az igazság tehát várat magára, ám úgy tűnik, közös fellépés ebből egy darabig nem lesz.