Hol máshol is eshetett egymásnak az este Ceglédi Zoltán és Magyar Péter, mint a Facebookon.

„Kedves Peti, én eddig egy forintot nem kaptam a NER-től, te teljes felnőtt életben a Fidesz csecsén lógtál. Én még soha nem jártam a Karmelitában, te még a válásodat is ahhoz szabtad, amit ott előírtak nektek. De ami a legfontosabb: ha egy picit is komolyan gondolnád a rendszerváltó buzgalmat, és hogy komolyan vegyenek, akkor nem nálam kommentelgetnél péntek este (btw a volt feleséged ezt az influenszer dolgot is mennyivel jobban csinálta). Mindenesetre szokj hozzá, hogy én mindig itt leszek, te meg már fél év múlva is csak egy rettenetesen cringe emlék leszel arról, hogy az ellenzéki nyilvánosság hogy tud beleszeretni valakibe, majd ejteni. Sok sikert a választáson! Indulsz, ugye?” – kezdte Ceglédi az incselkedést a közösségi oldalára kitett posztban.


Ceglédi Zoltán egy Magyar Péter által írt kommentre reagálva posztolt a Facebook-oldalára. A bejegyzésben azt írja, hogy Magyar, akit a szövegben Petinek hív, egész életében a Fidesz csecsén lógott, ezzel szemben ő nem kapott a NER-től semmit.
– írja ma reggel a posztokat felfedező rtl.hu.

A politológus úgy tűnik, hogy azon kapta a fel a vizet, hogy Magyar Péter azt írta neki:

„Zoli, egyre kevesebben kíváncsiak a fizetett posztjaidra. Mit szól ehhez a Karmelita?”

Közben Magyar Péter a százezres számot elért követőiről sem feledkezett meg, mert a legutóbbi Facebook posztjában is üzent nekik:

„Sok minden mellett ezekre a kérdésekre is igyekszem válaszolni március 15-én 15.00 órakor. Az ünnepi rendezvény és egyben zászlóbontás helyszínével még a hétvégén jelentkezem.”

A bahir.hu oldalon folyamatosan értesül a legfrissebb közéleti hírekről, információkról.