Brutálisan megvertek egy pécsi szurkolót és a barátnőjét. Az atrocitás nem a meccsen történt, hanem a villányi vasútállomáson. Feltételezhetően az erősen ittas, 7 fős banda felismerte az ellentábor szurkolóját, és revansot akartak venni egy elvesztett meccs miatt.

A villányi vasútállomáson támadtak rá heten egy pécsi szurkolóra és barátnőjére. A brutális ütésektől mindketten azonnal a földre rogytak, de ez sem volt elég a támadóknak, a földön még meg is rugdosták a magatehetetlen áldozatokat.

Háló Krisztián, a Pécs Ultracsoport egyik szurkolója elmondta, hogy a csoportjuk egyik oszlopos tagját érte atrocitás, akit egyébként nem nehéz felismerni. „Ennek nem így kellett volta történnie” – tette hozzá. 

A fiatal férfi koponyazúzódást és agyrázkódást, párja állkapocssérülést és több végtagi zúzódást szenvedett.

Sajnos ilyen atrocitás a meccseken is előfordul. Ezt már egy főrendező mondta híradónknak, aki szerint a biztonságiak a meccsek előtt külön készülnek a legerőszakosabb ultrákra.

„Ha valamilyen ilyen erősebb ember jön és látjuk, tudjuk, akkor már értesítjük előre a rendőrséget, jönnek a polgárőrök, és így közösen nyomjuk le a feszültséget azokról a kemény szurkolókról, akik azt hiszik magukról, hogy ők az atyaistenek” – mondta Jászberényi Pál, az SZVP főrendezője. 

Hasonló esetek már korábban is előfordultak, hiszen van egy olyan réteg, akik csak a balhé miatt járnak meccsre. A futballhuligánoktól pedig az is kitelik, hogy bárhol, bármikor rátámadnak a rivális ultrákra. -adta hírül az ATV

forrás: ATV