Újabb NAGY bejelentést tett Magyar Péter, aki azt ígéri, hogy keddi ügyészségi meghallgatása előtt megosztja bizonyítékait.

Magyar Péter a közösségi oldalán és a YouTube-on is közzéteszi majd a bizonyítékait kedd reggel 9-kor. Szerinte a bírósági végrehajtók korábbi, korrupcióval vádolt elnöke, Schadl György „Rogán Antal propagandaminiszter embere volt”. A második vádja szerint a Schadllal összejátszó egykori igazságügyi államtitkárt, Völner Pált pedig a kormány már az őrizetbe vétele előtt fél évvel figyelmeztette. A harmadik szerint Rogán Antal vagy emberei manipulálták az ügyészségi iratokat.

„Ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását. Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része még átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az őszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával. (…) Táncolj, Tóni, búcsúbuli”

– írja a posztban.