Közlekedési baleset történt ma a késő délelőtti órában az 1-es főúton, ahol több jármű is érintett volt a Győrszentivánnál történt balesetben. – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos oldalán.

Összeütközött több személyautó, két motorkerékpár és egy tehergépkocsi az 1-es főúton, a Győrhöz tartozó Győrszentiván közelében, a 116. és a 117. kilométer között. A győri hivatásos és a győrszentiváni önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelynek helyszínén teljes szélességében lezárták az utat. A karambolhoz mentőhelikopter is érkezett.

Győrszentiván közelében vasárnap délelőtt, a balesetben két ember súlyos, további négy – köztük két gyermek – könnyebb sérüléseket szenvedett – ismertette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.    

Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa az MTI érdeklődésére közölte, hogy a baleset egyik súlyos sérültjét mentőhelikopterrel, a másik súlyosan megsérült embert, valamint a további négy könnyebb sérültet – köztük a két gyermeket – mentőautóval szállították kórházba.    

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon arról tájékoztatott, hogy a Gönyű és Győrszentiván kertváros közötti útszakaszon a baleseti szemle és a műszaki mentés idejére a főútvonalat teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani. – írja oldalán az mti.hu.

Fotó forrása: Facebook/baleset-info.hu

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss híreket, információkat.