Egy oroszlányi férfi hét nap után újra rács mögé került bűncselekmények folyamatos elkövetése miatt. Újabb szabadulása után már aznap őrizetbe vették, majd másnap letartóztatták.

A 37 éves férfi 2023. augusztus óta több lopás követett el oroszlányi üzletekben. Többnyire illatszereket, tisztítószereket, és szeszes italokat lopott el. Alig fél év alatt, kilenc esetben követett el lopásokat. A nyomozók H. Rolandot 2024. január 21-én őrizetbe vették, az ügyészség később elrendelte letartóztatását.

A tettes február 15-én szabadult, de 7 nap múlva már szabálysértési elzárását töltötte, ami március 25-ig tartott. Kalandos történte nem itt ért véget, ugyanis szabadulása napján egy áruházból ismét tisztálkodószereket akart ellopni, több mint 70 ezer forint értékben. A biztonsági őr a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. Ellene ekkor folytatólagosan elkövetett lopás vétségelkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az oroszlányi rendőrök ismét őrizetbe vették és az ügyészség másnap elrendelte a letartóztatását.