Titokzatos Azahriah-film készül, a forgalmazó és az énekes menedzsmentje sem árul el róla semmit – írta meg mai cikkében a telex.hu.

„Mi vagyunk Azahriah” címmel jelent meg egy film a Filmforgalmazok.hu oldalon közzétett magyarországi mozis bemutatók friss táblázatában.

A Színfolt Film a film forgalmazója, és a műfaja pedig mi lehetne más, mint zenés film. A kitűzött premierdátum 2024. november 28-a. Többet viszont egyelőre nem árul el róla az adatbázis, ezért a telex.hu megkereste Azahriah menedzsmentjét és a Színfolt Filmet vezető Lévai Balázst is azzal kapcsolatban, pontosan milyen filmre számíthat majd a közönség.

A megkeresésre mindkét helyről azt a választ kapták a lap munkatársai, hogy egyelőre inkább nem válaszolnak semmit a feltett kérdésekre.

A Színfolt Film egyébként például olyan filmekért felel, mint a 2016-os #sohavégetnemérős című zenés játékfilm a Wellhellóból ismert Fluor Tomival és Diazzal, vagy még a 2014-es Tankcsapda-dokumentumfilm. 2019-ben pedig Fábián Juliról is készítettek dokumentumfilmet Like a Child címmel.

A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel 2024 májusában három egymást követő nap is telt házas koncertet fog adni Azahriah a Puskás Arénában.

A háromnapos arénás koncertek után az énekes csak néhány fesztiválos fellépést vállal ezen a nyáron, ezek közül az egyik a Sziget második napján, augusztus 8-án lesz. Azahriah kiemelt sávot kap, az aznapi záróprodukció előtt lép fel este a Nagyszínpadon, ezzel hosszú idő, majdnem tíz év után ő lesz az első magyar előadó, aki fő műsoridőben a legnagyobb helyszínen lép fel a sziget fesztiválon. –írja a telex.hu

Azahriah még 2023 májusában volt az After Podcast vendége, ahol a beszélgetésben azt próbálták összefoglalni, hogyan is lett a fiatal énekesből szinte egy pillanat alatt az első igazi magyar szupersztár.

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál friss híreket, információkat.