Baranya száznál sokkal több sikeres ötletnek, kezdeményezésnek és történetnek ad otthont. Ezek kevés figyelmet kapnak, pedig mindegyik példa rá, hogy ha van vízió, ha van szándék, ha van összefogás, akkor a siker sem marad el. A Felelősséggel Baranyáért Egyesület „100 baranyai siker” eseménysorozatának következő megállója ezúttal Siklós, ahol ilyen és ehhez hasonló sikertörténetek mutatkoznak be – írja közleményében az egyesület.

A Felelősséggel Baranyáért Egyesület megalakulásának idején az alapító pécsi és baranyai cégtulajdonosok és vezetők legfontosabb céljuk egyikeként tűzték ki, hogy ráirányítsák nem csak a régió, de az egész ország figyelmét Baranya számtalan sikeres projektjére és kezdeményezésére.

Az egyesület tavaly áprilisban „100 baranyai siker” címmel rendezte meg az első rendezvényét Pécsett. Az esemény keretein belül 100 sikersztorit, vállalkozást sorakoztattak fel. Ezek közül három olyan kezdeményezést emeltek ki, amelyek az utóbbi időben kiemelkedően járultak hozzá a régió gazdasági életéhez és annak népszerűsítéséhez.

Idén ugyanezt szeretnék megtenni más baranyai településeken is, ezúttal Siklóson. A rendezvény célja, hogy közelebb hozza egymáshoz Baranya településeit, vállalkozásait és a régió gazdasági életének szereplőit, rámutatva ezzel arra, hogy Baranyában 100-nál is több siker rejlik.

Az esemény április 26-án 9:00-12:00 óra között kerül megrendezésre a Siklósi várban, ahol több baranyai vállalkozás is megosztja sikertörténetét a jelenlévőkkel. A rendezvényre minden érdeklődőt szívesen várnak, regisztrálni az egyesület honlapján lehetséges.