Így válassz tökéletes sportruházatot

Futáshoz megfelelő sportruházat kedvezménnyel

A nyár közeledtével kétségtelenül egyre inkább megfordulhat a fejünkben, kézen állunk-e a strandszezonra. Ha még nem és van még mit pótolni az újévi fogadalomból is, akkor a rendszeres sportolással még tudjuk pótolni az elmaradásokat. A tökéletes sportruházat egyszerre lehet divatos, de sokat hozzátesz ahhoz, hogy a mozgás kényelmes és hatékony legyen. Mutatunk néhány tippet, hogyan érdemes választani.

Válassz megfelelő méretet!

A legfontosabb a méret. A sportruházat ne legyen túl szűk, ami akadályozná a mozgást, de ne is legyen túl bő, ami lötyöghet és zavaró lehet. Próbálj meg olyan ruhadarabokat választani, amelyek jól illeszkednek a testéhez, de ugyanakkor kényelmesek is.

Nem elhanyagolható az sem, hogy milyen kialakítása van a ruházatnak. Tudjuk-e elhelyezni a mobiltelefonunkat, kulcsunkat. Ráadásul most kedvezményesen vásárolhatsz sportruházatot a Kuplino.hu oldalán.

Menj fel a Kuplio.hu oldalra, válassz a különböző kuponok és Nike promóciós kód közül, és vásárolj bármit, amit csak akarsz, kevesebb pénzért.

A sportághoz megfelelő cipő

Talán nem is gondolnák sokan elsőre, hogy mennyire sokat számít a megfelelő sportcipő kiválasztása. Egy rossz futócipő esetében például megfájdulhat a térdünk, mert a mozgással megterheljük az ízületeket. Minden egyes lépésnél a teljes testsúlyunk rá nehezedik, így nem mindegy, milyen cipőt hordunk.

Szerencsére ma már könnyen elérhető mindenféle sporttípushoz a megfelelő cipő, legyen szó futásról, teremedzésről, teniszről, fociról vagy akár túrázásról.

A jó hír, hogy a Kuplio.hu oldalán ehhez is vannak különböző Ecipo kuponok és kedvezménykódokat, amivel kevesebb pénzért, kedvezményes áron vásárolhatsz meg bármilyen cipőt.

Nem mindegy, hogy beltéri vagy kültéri sportot végzünk

Ha szabadtéren sportol, fontos figyelembe venni az időjárást is. Válasszunk réteges öltözködést, hogy szükség szerint hozzáadhasson vagy levethessen ruhadarabokat. A nyár közeledtével pedig érdemes beszerezni napszemüveget, sapkát és már védőfelszerelést is beszerezni.

A hűvösebb időjárás esetén pedig már rendkívül kényelmes és meleg ruházatok biztosítják, hogy ne kelljen lemondanunk a rendszeres testmozgásról.