Újabb tragédia történt Budapesten hétfőn délelőtt. Egy 32 éves fiatal nő zuhant ki az egyik panelház hetedik emeletéről. A szörnyű tragédia ugyanabban a házban történt, amelyből pénteken egy 3 éves kisgyermek esett ki az ötödik emeletről.

A kekvillogo.hu arról ír, hogy kiugrott az ablakon a 32 éves hölgy Csepelen, a Kossuth Lajos utca és az Ady Endre út kereszteződésében található társasház hetedik emeletéről. Még rágondolni is szörnyű, hogy a ma délelőtti tragédia pontosan ugyanabban a társasházban történt, ahol pénteken egy 3 éves gyerek esett ki az ötödik emeletről.

Hétfő délelőtt rendőrök lepték el az egyik csepeli lakótelepen a tragédia helyszínét. A hatóságok kiérkezése után a helyszínre mentő is érkezett. A szemtanúk elmondása szerint a mentősök sokáig küzdöttek a 32 éves hölgy életéért, de sajnos a hosszú újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni a harmincas évei elején járó nő életét, aki az eddigi információk alapján vélhetően önszántából ugrott ki a budapesti társasház hetedik emeletén található ablakból.

A bahir.hu a pénteki, szerencsésen végződő balesetről is beszámolt, amelynek során a 3 éves kisgyermek zuhant ki a csepeli társasház ötödik emeletére, de a kicsi esését akkor szerencsére felfogták a környező bokrok.

Pénteken kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az esetet megerősítve az MTI érdeklődésére annyit mondott: a rendőrség szemlét tartott a helyszínen, és kiskorú veszélyeztetésének gyanújával büntetőeljárást indított.

Kiemelt fotónk illusztráció!