Kozármislenyben a Művelődési Központ környezete ad otthont az idei Mislenyi Majális felhőtlen szórakozást ígérő programjainak, amelyek közül az egész család találhat magának kellemes időtöltést.

Az idei kozármislenyi majális a „Mozdulj Misleny!” vagyis az egészség, a mozgás, és az egészséges életmód jegyében zajlik.

A Kozármislenyi Művelődési Központ szomszédságában található remek futópálya ad majd otthont május elsején a családi futóversenyeknek, amelyen indulhatnak: seniorok, gazellák, juniorok, manók, gyermekek, és az intenzív, tó körüli mozgást eredményhirdetés és a díjazás követi.

Természetesen a 2024-es majális sem múlhat el a baranyai városban a grillen sült, és bográcsban főtt étkek illatozó jelenléte nélkül, vagyis a már hagyományossá vált főzőverseny nélkül.

A kozármislenyi majális résztvevői pihentetőként a Pécsi Katonai Hagyományőrző és Hadisírgondozó Egyesület kiállítását tekintheti meg.

Az örökmozgó gyermekek pedig választhatnak a légvár, a körhinta, a mászófal, az arcfestés, az asztalitenisz, és a játszótéri mozgás között.

A kreatív vénával megáldottak sem maradnak program nélkül ezen a május elsején, mert többek közt anyák napi ajándékokat is kreálhatnak egy kis képzelőerővel, és sok segítséggel. Amennyiben mindezt megunták megszemlélhetik a majálison bemutatkozó kovács munkáját.

A színpadon pedig fellép a Kozármisleny és Pécs Város Mazsorett Együttese és Tánckara, hangulatzenél a Daniel Speer Brass, fellép Szász János, énekel a Swings Ladies, és ott lesz a majálison a Holló együttes.

A kozármislenyi majális idei sztárvendége a Fricska Táncegyüttes lesz, és ők 17 órakor kezdik a színpadon a fergeteges fellépésüket.

A mozgalmas napot utcabál zárja a Pati és Lajos László és Dingó Jani formációval.

A bahir.hu oldalon folyamatosan olvashat híreket, információkat Kozármislenyről is.