Tisztázza szerepét a Fidesz polgármesterjelöltje Pécs történetének legnagyobb korrupciós botrányában! – írja ma kiadott közleményében a Pécs Jövője Frakciószövetség.

Csinos, fotóval is ellátott DM levélben csinál úgy Csizmadia Péter, a Fidesz pécsi polgármesterjelöltje, mintha az égvilágon bármi köze lenne a neves dohányipari cég legújabb fejlesztéséhez.

Valóban vannak Pécsett, akik az elmúlt két évben sokat dolgoztak azért, hogy városunkban további fejlesztést hajtson végre a patinás vállalat. Csakhogy azoknak a szakembereknek semmi köze nincs sem Csizmadiához, sem a Fideszhez.

Az igazán kirívó arcátlanság viszont az, hogy levelében éppen a Fidesz jelöltje fröcsög korrupciós ügyekről.

Az a Csizmadia Péter, aki a fideszes városvezetés tagja volt Pécs város történetének legkirívóbb korrupciós botránya idején. Az a Csizmadia, aki a gazdasági és pénzügyi ELLENŐRZÉSI bizottság elnöke volt a Volvo-botrány idején.

Annak a Volvo-botránynak az idején, amelynek perében új eljárást rendelt el a másodfokú bíróság. Eljárást, amelyben hosszú idő után végre az előző, fideszes városvezetés bűneit is vizsgálni fogják.

Felszólítjuk Csizmadia Pétert, hogy ahelyett, hogy notóriusan más tollával ékeskedik, a saját büntetőjogi felelősségével, vagy saját bűnös hanyagságával dicsekedjen.

Előbb szép, saját fotójával díszített levélben, majd a bíróság előtt. Nézzen a pécsiek szemébe, és magyarázza meg, hogy milyen szerepe volt a pécsiek kárára véghezvitt buszmutyiban. Tisztázza, hogy tudott a túlárazott buszokról, és ezért alkalmatlan politikusnak. Vagy éppen azért alkalmatlan, mert nem tudott róla, pedig ez lett volna a feladata.

Így vagy úgy, Csizmadia Péternek és a Fidesznek már csak egy dolga van Pécsett: bocsánatot kérni a 10 év bűneiért, és hátralépni.

A Pécs Jövője Frakciószövetség közleménye

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál friss, aktuális pécsi híreket, információkat.