Újra járnak a vonatok Rétszilas és Simontornya között, miután befejeződött egy korábbi baleset helyszínelése, így kora délutánra helyreállhat a menetrend a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

A vasúttársaság korábban azt írta, hogy a Pusztaszabolcsról Dombóvárra tartó vonat elgázolt egy embert Simontornyánál, ezért szünetelt a forgalom a Rétszilas és Simontornya állomások között.    

A helyszínelés befejeződött, újraindult a vonatforgalom, már nem kell pótlóbuszra átszállni.

Gázolt a vonat Simontornyánál, késések a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon

A Mávinform szombaton a Facebook-oldalán közölte, hogy Pusztaszabolcsról Dombóvárra tartó vonat elgázolt egy embert Simontornyánál, ezért késésekre kell számítani a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon.
   

A Mávinform a közleményében azt írta, hogy a helyszínelés ideje alatt – várhatóan 14 óráig – szünetel a vonatforgalom Rétszilas és Simontornya állomások között. A vasúttársaság pótlóbuszokat rendel a Simontornya és Sárbogárd közötti szakaszra – tették hozzá a közleményben.   

A katasztrófavédelem azt közölte az MTI-vel, hogy az elgázolt embert a sárbogárdi hivatásos tűzoltók emelték ki a vonat alól. A szerelvényen körülbelül százan utaztak, értük vonatpótló buszt indítottak.

Forrás: mti.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan tájékozódhat a napi friss hírekről, eseményekről.