Alig több mint egy héttel a választások előtt szétesett a Mindenki Baranyáért, a baloldal közös képviselőcsoportja Baranyában. – olvasható a Baranya Vármegyei Önkormányzati Hivatal közleményében.

A Baranya Vármegyei Közgyűlés csütörtöki soron következő ülésén elsőként Schwarcz- Kiefer Patrik, az ellenzék korábbi országgyűlési képviselőjelöltje jelentette be, hogy kilép a baloldali képviselőcsoportból és a jövőben függetlenként kívánja folytatni a munkát a közgyűlésben, majd őt Konyári Zsolt egykori jobbikos képviselő követte.

Őri László, a Baranya Vármegyei Önkormányzat elnöke, a Fidesz-KDNP vármegyei listavezetője elmondta, az eset önmagáért beszél. „A baloldal ismét bebizonyította, hogy komoly dolgokat sem Pécsett sem pedig Baranya vármegyében nem lehet rájuk bízni”, mondta Őri László majd hozzátette: Az előttünk álló választás tétje, háború vagy béke.

Egyben pedig arra biztatta a baranyaiakat, hogy adják szavazatukat a békepárti jelöltekre, a Fidesz-KDNP közös listájára és jelöltjeire.

Már az előző választás is megmutatta, hogy nem hoz sikert a baloldal számára az összefogás, ez most Baranya vármegyére is igazzá vált.

Ezek után elmondható az is, hogy az összefogásra leadott szavazat elvesztegetett szavazat, az ország több helyén összeomlás lett belőle. Nem működött, egyszerűen szétesett!

Ezek után nem maradt más alternatíva, csak is a valódi értékeket tartalmazó pártra, az LMP-Magyarország Zöld Partjára érdemes szavazni. Baranyában is! A békepárti, akkumulátorgyár ellenes zöld listára.

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss, aktuális baranyai közéleti híreket, információkat.