Országjáró körútja során ezúttal nem jött el Pécsre Orbán Viktor miniszterelnök, de Mohácsra ellátogatott, ahol természetesen újfent megígérte Mohácsnak a Duna-hidat csütörtökön.

Orbán Viktort a beszédén kívül teljesen elszeparálták az újságírók elől, egyetlen kérdést sem lehetett neki feltenni. Többedszerre ígérte meg a mohácsi hidat ő is, a Fidesz is, legutóbb négy éve, az időközi polgármester-választás előtt hangzott el ugyanez a vállalás, de a mohácsi híd nemhogy nem készült el, a munka sem indult meg, egy másik hidat adtak át, jóval feljebb a Dunán. Orbánt a legfideszesebbnek tartott baranyai városban is csak a meghívottak tekinthették meg, sok nem mohácsi is bemehetett. E cikk szerzőjét, az alábbi videót felkonferáló újságírót előbb taszigálták a mohácsi biztonságiak, majd Hargitai János országgyűlési képviselő munkatársa majmozta le. – írja mai cikkében a Szabad Pécs.

„Tegyétek el a címlistákat a nevekkel és az e-mailekkel, nehogy ez a majom lefotózza.”- és természetesen a “majom” kitüntető megnevezés ebben az esetben a Szabad Pécsen megjelent írás sorainak írója, és – bár ez talán mellékes – amint azt írja is, nem állt szándékában magánemberek neveit és e-mail címeit tartalmazó címlistákat fotózni.

Napjainkra már ráadásul egyáltalán nem megy újdonságszámba még kitakarva sem az úgynevezett Kubatov-lista. Mára már senki előtt nem titok, sőt, tény egy jó ideje, hogy milyen is a Fidesz által épített Kubatov-lista.

A Szabad Pécs írását IDE kattintva olvashatják el.

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál friss híreket, információkat.