Esténként a belvárosban járva sokan megcsodálják a Városháza előtti és a Jókai téri szökőkutakat, melyek a beépített fénytechnikának köszönhetően, több színben pompáznak.

A BIOKOM NKft. megbízásából Pécsen, a Színház téri szökőkutaknak is elkészült a színváltós LED-es megvilágítása. A fényjátékban a hét minden napján 20:00-tól lehet gyönyörködni.

A pécsi szökőkutak díszvilágítása mellett a BIOKOM NKft. kertészeti munkatársai az idei évben egy virágos fotópontot hoztak létre a Szent István téren, amely immár teljes szépségében pompázik, és várja a látogatókat.

Ezen a nyáron is érdemes Pécsre látogatni!

Pécs városa 1993-ban döntött a több mint 100 éves múltra visszatekintő vállalata átalakításáról, és a cég nevét BIOKOM Kft-re változtatta. Az akkor még kizárólag hulladékszállítással foglalkozó társaság mindössze egy szigeteletlen lerakóval és elavult gépjárműparkkal rendelkezett. Az elmúlt 20 év során a BIOKOM Nonprofit Kft. látványos fejlődésen ment keresztül, a dél-dunántúli térség legnagyobb hulladék begyűjtéssel és kezeléssel foglalkozó, országos szinten is elismert vállalkozása lett. A BIOKOM csoport szolgáltatással ellátott területe Pécs városára és 300 környező településre terjed ki, ami együttesen közel 450 ezer lakos és 4 ezer vállalkozás ellátását jelenti.

A bahir.hu oldalán ma egész nap nyomon követheti a választás eseményeit, híreit, információit.