Előzetesben van Czeglédy Gergő. A Partizán főpolgármester-jelölti vitájában szembesítettem Karácsony Gergelyt azzal, hogy Hagyó Miklós volt irodavezetőjét akarja a Fővárosi Közgyűlésbe juttatni az általa vezetett listán. Czeglédy Gergő tegnap óta előzetes letartóztatásban van az óbudai önkormányzatot érintő korrupciós ügyek kapcsán, viszont változatlanul a BKK felügyelőbizottságának tagja Karácsony Gergely delegáltjaként. Vajon meddig lehet az előzetesből felügyelni a BKK törvényes működését?
– kérdezte Facebook oldalán közzétett bejegyzésében Vitézy Dávid ezzel jelezve, hogy ő ezen a poszton a cserét látna szükségesnek. Karácsony Gergely egyelőre még nem reagált Vitézy posztjára.

A főpolgármesteri pozícióért Karácsony Gergellyel még jogi harcban álló Vitézy Dávid a kampányban azzal szembesítette vetélytársát, hogy Czeglédy Gergő „abban az időszakban vezette a főpolgármester-helyettesi kabinetet, amikor hivatali visszaélés és hűtlen kezelés miatt elítélt főpolgármester-helyettes szétlopta a BKV-t, és gyakorlatilag egy bűnszervezetként működtette a fővárosi önkormányzatot”. – jegyzi meg a bejegyzés kapcsán a Népszava.

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál pécsi, baranyai vagy akár Baranya vármegyén túlról érkező közéleti, kulturális és környezetbarát híreket, információkat.