A 2024. június 26-27-28-29 között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű könnyűzenei fesztivál programjára érkező látogatók közlekedésének megkönnyítése érdekében az idei évben nem csak a fesztivál területén belül történtek fejlesztések, hanem idén egy picit a közlekedésen, a fesztivált környező utak forgalmi rendjén is javítanak a szervezők.

A Fishing on Orfű könnyűzenei fesztivál helyszínét megközelítő utakon rengetegen közlekednek gyalogosan, éjjel-nappal, akár kissé „emelkedett hangulatban” is, ráadásul vannak az útvonalon be nem látható útszakaszok, szűk részek, szabálytalanul parkoló autók.

A fesztivál bejárata alatti útszakaszt már korábban egyirányúsították, idéntől ez már forgalomtól elzárt terület lesz, ahová csak engedéllyel rendelkezők hajthatnak majd be. Ennek értelmében tehát ezeken a szakaszokon jóval enyhébb lesz a forgalom és jóval veszélytelenebb a közlekedés.

Azok a látogatók, akik az ingyenes nagyparkolót használnák, azoktól a szervezők azt kérik, hogy lehetőség szerint Abaliget felől érkezzenek, így nem terhelik a tó körüli forgalmat!.

Összességében lehet, hogy idén picit többet kell majd sétálniuk a Fishing on Orfű könnyűzenei fesztivál látogatóinak a bejáratig, de a biztonság jóval fontosabb ennél.

Köszönjük szépen a megértést! – olvasható a Fishing on Orfű könnyűzenei fesztivál Facebook-oldalán.

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál pécsi, baranyai vagy akár Baranya vármegyén túlról érkező közéleti, kulturális és környezetbarát híreket, információkat.