A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 17 éves lány megtalálásában. – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 17 éves lány 2024. június 22-én 08.00 óra körül a szentesi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Vida Vivien Patrícia 180 cm magas, vékony testalkatú, vállig érő, barna haja van. Eltűnésekor egy fekete, minta nélküli szoknyát viselt egy szürke, pántos felsővel.

Vida Vivien Patrícia a police.hu fotóján.

A Szentesi Rendőrkapitányság 06050-157/32/2024. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Vida Vivien Patrícia eltűnésének ügyében. 

A Szentesi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is.

Forrás: police.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál pécsi, baranyai vagy akár Baranya vármegyén túlról érkező közéleti, kulturális és környezetbarát, valamint sporthíreket, információkat.