Idén ünnepli második születésnapját az új Pécsi Vásárcsarnok, és ennek örömére színes, izgalmas programokkal és értékes nyereményekkel készülnek. A különleges születésnapra sok szeretettel meghívnak mindenkit 2024. július 06-ra, szombatra, hogy dolgozók, bérlők, vásárlók együtt, közösen ünnepeljenek és élvezzék a vásárcsarnok varázslatos atmoszféráját.

Íme a születésnapi programok:

9.00-tól és 9.30-tól – CSARNOKLÁTOGATÁS

Az érdeklődő látogatók vezetett túrákon vehetnek részt, ahol bepillanthatnak a vásárcsarnok kulisszái mögé! Ismerjék meg a csarnok működésének titkait és hallgassák meg az érdekes történeteket az itt dolgozóktól. A program előzetes regisztrációhoz kötött, a jelentkezéshez kattints ide.

9:00 – 11:00 – KINCSKERESŐ JÁTÉK

Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas kincskereső játékot kínálnak. Keressék meg a rejtett kincseket és nyerjenek akár értékes nyereményeket! A kincskereső játékot a REGISZTRÁCIÓS KÓSTOLÓ PONTON tudják átvenni. A játékban résztvevőknek garantált nyereménnyel: fagyival készülnek. A szerencsések logózott vásárcsarnokos vászontáskával is gazdagodhatnak!

9:00- 12:00 CSILLÁMTETKÓ ÉS ARCFESTÉS

A vásárcsarnok főhajójában, az É-i oldalon, a középső bejáratnál várják a gyerekeket egy kis mókára.

10:00 – 10:30 – SOPHIANAE BRASS BAND KONCERT

Élvezzék ezen a különleges napon a Sophianae Brass Band fantasztikus koncertjét, amely garantáltan feldobja a hangulatot és felejthetetlen élményt nyújt minden korosztálynak.

11:00 – NYEREMÉNYJÁTÉK EREDMÉNYHIRDETÉS

Különleges nyereményjátékok keretében izgalmas ajándékok kerülnek kisorsolásra. Ne hagyják ki!

11:30 – KÖZÖS TORTÁZÁS

Az ünnepség csúcspontjaként a programokon résztvevőket és a látogatókat megkínálják egy szelet finom tortával.

A szülinap alkalmából július 6-án, szombaton 9.00 és 11.00 óra között bérlőink egy kis kóstolóval készülnek a látogatók számára. A szerencsés vásárlók ajándék logózott vásárcsarnokos vászontáskát is kapnak.

Forrás: pvh.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál pécsi, szigetvári, baranyai vagy akár Baranya vármegyén túlról érkező közéleti, kulturális és környezetbarát, valamint sporthíreket, információkat.