Hárman meghaltak, többen megsérültek a balesetben. – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében.

Több autó ütközött össze az Árpád híd Margit-szigeti lehajtójánál 2024. július 3-án 22 óra 25 perc körül. A hidat mindkét irányban lezárták.

A rendőrség a hivatalos oldalán azt közölte, hogy az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós két másik autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán 2024. július 3-án 22 óra 25 perc körül. A rendőrök a hídnak ezt az oldalát lezárták. A Budáról Pestre tartó oldalon haladt a forgalom.

Brutális baleset történt szerda este 22 óra körül az Árpád híd Budára vezető oldalán, a margitszigeti lehajtó előtt. Egy férfi Toyota Camry taxival szemben a forgalommal menekült, miután a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, majd frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba. Szinte mindenki beszorult a roncsokba, az Ignis összes ajtaját levágták, a tetejét pedig felhajtották a tűzoltók, a Skoda taxi bal első ajtaját szintén le kellett vágni, mint ahogy a Camry mindkét bal oldali ajtaját is. A taxirabló meghalt, valamint sajnos az Ignisben is életét vesztette egy férfi és egy nő, további négy személy pedig megsérült. Az útlezárást nemrég oldották fel, már lehet közlekedni. – írja az éjszakai, három ember életét követelő halálos baleseről Facebook-oldalán a baleset-info.hu.

Forrás: police.hu, baleset-info.hu

Fotó: Facebook/baleset-info.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál pécsi, szigetvári, baranyai vagy akár Baranya vármegyén túlról érkező közéleti, kulturális és környezetbarát, valamint sporthíreket, információkat.