Puzsér Róbert publicista, kritikus tett közzé saját Facebook oldalán egy bejegyzést, ami néhány óra alatt is nagyport kavart. Ahogy a korábbi főpolgármester-jelölt fogalmazott, ennek a kormánynak mennie kell, mert „romlott, cinikus, gazember kormány”. Kemény szavakat használt az ismert kritikus, ráadásul az ellenzéket sem kímélte. Változtatások nélkül mutatjuk meg Puzsér Róbert szavait, íme:

„Ha csak egy érvet mondhatok, hogy miért takarodjon ez a romlott, cinikus, gazember kormány, az az, hogy még most is nyitva tartanak a kaszinók. Bezáratják az éttermeket, az italkiméréseket, a színházakat, a mozikat, a közösségi tereket: tönkreteszik tízezrek megélhetését és százezrek mindennapjait, a kulturális és szociális életet, de a játékasztaloknál este hétig forog a rulettkerék.

Akár a Rákosi-rendszerben: ok nélkül záratják be, és büntetik meg a Madách téri Központot, mert túl sokan álldogáltak előtte, és ettek a nyílt utcán, miközben az elitjük lazán blackjackezik a zárt térben – ők járvány felett állnak.Tudom, hogy az ellenzék megéri a pénzét. Látom a Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára vezette válsztási szövetséget, és mondhatom: lever tőle a víz. Látom, hogy az ellenzék még több szigort meg még hosszabb karantént követel, én is olvasom a baloldali és liberális újságírókat, akik szemérmetlenül riogatják és terrorizálják a közvéleményt, akik Orbán rendőrségének önkényes fellépését ünneplik, s akik nap mint nap azon versengenek, hogy melyikük tud ijesztőbb adatokkal előrukkolni.

Csakhogy ez egy kétharmados rendszer, melyet Orbán Viktor és bűnbandája teljhatalommal vezet – el kell zavarni, bármi jöjjön is helyette. Mert az a nép, amelyik ezt eltűri, nem érdemel sem szabadságot, sem biztonságot, sem demokráciát, sem jogállamot, sem Európai Uniót, sem európai béreket. Az a nép, amelyik eltűri, hogy nyitva tartsanak a kaszinók, mialatt éttermek és edzőtermek épp tönkremennek, szolgák gyülekezete.”

Puzsér Róbert korábban exklúzív interjút adott lapunknak, amit itt tud elolvasni: