A Keret blogon jelent meg Kollarics Attila fiatal pécsi dalszerző legújabb instrumentális szerzeménye az Empty Street, amelynek klipje belvárosunkban játszódik. A minimalista koncepció találóan fejezi ki ezt a bezárt, üres várost, ami nap mint nap ránk esteledik jó pár hónapja.

 „Azért választottam ezt a képi világot, mert számomra ez a dal az egyedüllét ürességének és békéjének végtelen érzését jelenti. Mint egy sötét utcán a szálingózó hó alatt – és felett” – mesélt a Keretnek a klipről a pécsi Pí Therapy zenekarból ismerős zenész, akinek ez már a harmadik önállóan kiadott anyaga egy éven belül.

“A szólóprojekttel a célom, hogy azokat a témákat is ki tudjam fejteni, amikre egyébként egy zenekari formációban nincs tér, lehetőség – főleg az elektronikus elemek bevonásával. Egyben tanulás is, mert teljesen más jellegű alkotás, mint egy gitáros dalt megírni.”

Ami az élőzenét illeti, ha elcsúsztatva is, de talán a januárról március-áprilisra eltolt Made in Pécs Fesztiválon már koncertekre is mehetünk. Addig maradnak az ilyen klipek meg a Spotify.