A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. rajzpályázatán a működési területén élő óvodások, általános iskolások, középiskolások és felnőttek indulhatnak.

A pályázati kiírás a weboldalon illetve a DRV facebook oldalán is elérhető.

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. elindította az európai uniós forrásból finanszírozott, KEHOP-2.1.7-19-2019-00009 számú, Vízbázisvédelem és tudatos vízfelhasználás a klímaváltozás korában elnevezésű projektjéhez kapcsolódó rajzpályázatát, melyet a működési területén élő óvodások, általános iskolások, középiskolások és felnőttek számára hirdet meg.

A legötletesebb és legkreatívabb pályamunkák alkotóit értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

A pályázat jelmondata: TUDATOS VÍZFELHASZNÁLÁS

A rajzpályázatra készített alkotások 2021. március 31-ig feltölthetők a https://www.drv.hu/rajzpalyazat3 weboldalra, vagy beküldhetők postai úton

(Dunántúli Regionális Vízmű Zrt., Igazgatási és Kommunikációs Osztály, 8600 Siófok, Tanácsház u. 7.).

A pályázat eredményhirdetése: 2021. április 15.

A pályamunkákra vonatkozó kritériumokról és a pályázattal kapcsolatos részletes tudnivalókról a DRV Zrt. honlapján (https://www.drv.hu/rajzpalyazat3) olvashattok.

Tájékoztatjuk a rajzpályázaton résztvevőket, hogy adatvédelmi szempontból a pályázat benyújtásának feltétele a DRV Zrt. honlapján (https://www.drv.hu/rajzpalyazat3) elérhető adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat kitöltése, majd az aláírt dokumentum visszacsatolása és beküldése. Ha postai úton küldenek be pályaműveket, kérjük, a pályázónként kitöltött nyilatkozatokat is mellékeljék.

Kíváncsian várjuk az alkotásokat.

Forrás: drv.hu

Fotó: