Csapatunk egységes volt, végig kontrollálta a Gárdony-Pázmánd elleni idegenbeli bajnokit, ennek pedig ötgólos győzelem lett az eredménye.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hamar elhúztunk négy góllal, ám ellenfelünk feleszmélt, s az első félidő hajrájára ledolgozta hátrányát. Az utolsó gólt azonban mi lőttük ebben a harminc percben, Grénus találatának köszönhetően pedig 10-9-es vezetéssel mehettünk pihenőre.

A második félidő elején ismét a mi akaratunk érvényesült, folyamatosan növeltük az előnyünket, amely a 43. percre, Hornyák gólja után már hatgólosra (13-19) hízott. Innen pedig már nem engedtük visszakapaszkodni a hazaiakat, s végül magabiztosan, 26-21-re győztünk.

Zdenko Kordi: – Gratulálok a csapatunknak a győzelemhez, a hazaiaknak pedig a nagyon korrekt játékhoz! Úgy gondolom, hogy minőségi kézilabdát láthattunk mindkét oldalon. Örülök, hogy az egész mérkőzésen kontrolláltuk az eredményt, és hogy sok olyan dolgot viszontláthattam a játékunkban, amiket gyakoroltunk. A győzelmünk a csapategységnek köszönhető, mindenki hozzátette a magáét a sikerhez, ez kell hogy legyen az igazi utunk! A csapat győzött, beleértve azokat is, akik ma nem tudtak itt lenni velünk! Gratulálok a szakmai stábnak is!

Gárdony-Pázmánd NKK–Kozármisleny SE 21-26 (9-10)
Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport.
Kozármisleny SE: Vig (kapus), Németh (kapus), Gadányi (kapus), Grénus 5, Tobak 5, Markovics 4, Polics 3, Schäffer 3, Szemmelrock 3, Linder 2, Hornyák 1, Halász, Péter P., Kovács V., Bácsalmási, Takács.
Vezetőedző: Zdenko Kordi.

Forrás: kozarmislenyse.hu

Fotó: kozarmislenyse.hu