„Ízek, színek, hagyományok” címmel gasztronómiai fotópályázatot írt ki 10-14 év közötti és 15-19 év közötti gyermekek részére aKözétkeztetési Ellátó Szervezet (Tomori Konyha) és a Mohácsi Programiroda.

Nevezni mohácsi lakosok illetve mohácsi iskolában tanulmányaikat folytató 10-19 év közötti fiatalok tudnak.

A fotópályázat célja, hogy a Mohácson élő, tanuló fiatalok megmutathassák egyedi, vagy hagyományos ételkreációikat, és azok harmóniáját, miközben fotóikkal felkeltik az érdeklődést a helyi ízek iránt.

A pályázatra beküldött képekből kiállítás nyílik 2 kategóriában: 10-14 év közötti és 15-19 év közötti gyermekek részére.

A pályázaton akár a tiéd is lehet Mohács 2021. évi gasztrofotója! Ehhez mindössze be kell küldened egy vagy több képben a Mohácshoz illetve annak környékéhez köthető hagyományos vagy éppen egy hagyományos ételből újragondolt étel, ételek szín és íz variációját.

Nevezni2021. március 25-ig lehet. Eredményhirdetésre 2021. április 7-én, az Egészségügyi Világnapon kerül sor.

A pályázókat értékes nyeremények várják. A vállalkozó szellemű, ügyes fiatalok alkotásait a Tomori konyha és Mohácsi Programiroda internetes elérhetőségein, honlapján, Facebook oldalán, Instagram felületén teszik közzé a pályázat kiírói a pályázati időszak alatt!

A pályázatról bővebben és részletesen tájékozódhatnak az érdeklődők a www.mohacs.hu oldalon.

Forrás: mohacs.hu