Szeretsz énekelni? Kalandra vágysz? Eddig nem mertél a nagyközönség elé állni? Itt az alkalom!

A pandémia időszakában nem bővelkedünk rengeteg új és izgalmas lehetőségben és kiváltképp igaz ez abban az esetben, ha a zenei karrier beindításáról van szó. Kevés alkalom kínálkozik azoknak, akiknek élete a zene, az énekés és szeretnék megmutatni magukat és/vagy barátaikat a nagyvilágnak. Viszont jó hírünk van, mivel ezen a héten szinte házhoz jön a lehetőség, azoknak, akik tűkön ülve vártak rá. 

X-faktor meghallgatást lesz Pécsett, a Szinbád hotelben március 13-án 12:00- 18:30-ig. A szólisták, duettek és maximum 3 fős együttesek regisztrációját a +3630/195-9595–os telefonszámon várják (regisztrálni akár a meghallgatás napján is lehetséges, telefonos egyeztetés után).
A rendezvény szervezői természetesen a járványügyi helyzetre is gondoltak, ahogy azt a facebook eseménynél és a weboldalukon is olvashatjuk.

„A helyszínen az egyéni meghallgatásra használt helyiségekben a meghallgatásokon résztvevők egészsége és a hatályos járványügyi jogszabályok betartása érdekében, a produkció gyártója szabályokat vezet be”

amikről bővebben itt tájékozódhatsz.

Az X-faktor 10.évada tavaly elmaradt, azonban ha idén megrendezésre kerülhet, akkor akár még nagyobbat szólhat majd, mint valaha. Itt az idő, vágj bele!

Kiemelt kép forrása: Facebook, X-faktor