„Visszaszerezzük a jövőnket!”

Ezzel a szlogennel tudatja Jámbor András a Mérce alapítója és korábbi főszerkesztője a Facebook oldalán tett mai bejelentésében, hogy indul az előválasztáson. 12 éves kora óta él a jelenlegi lakóhelye szerinti körzetben, Budapest 6. számú egyéni választókerületében indul, ami a VIII. és a IX. kerület körúton kívüli részeit foglalja magába. Elhatározását az alábbi szavakkal indokolta:

„Elindulok a hatpárti ellenzéki előválasztáson, Ferencvárosban és Józsefvárosban, hogy együtt legyőzzük a Fideszt, és visszaszerezzük a jövőnket! Be kell fejeznünk ezt a 12 évet, és vissza kell szereznünk a jövőnket! Az elmúlt 12 évben mindig ott voltam a háttérben, szerveztem, írtam, beszéltem, de most itt az ideje, hogy előrelépjek, és a körülöttem lévő közösséget megszervezve cselekedjek is. Bekapcsolódjak a Fidesz leváltásáért szerveződő koalícióba! Jámbor András vagyok, 34 éves, a Mérce alapítója, volt főszerkesztője. 12 éves korom óta a választókerületben élek, itt nőttem fel, itt lettem szerelmes, itt nevelem a gyerekeimet, itt dolgoztam, és itt kezdtem el politizálni. Most arra kérlek titeket, álljatok mellém, támogassatok engem, támogassátok a mögöttem álló közösséget és a programunkat, hogy elinduljunk azon a hosszú úton, aminek a végén visszaszerezzük a jövőnket!”

Támogatni, a honlapjának tetején található formon lehet Jámbor Andrást.

„Az elmúlt 3 hónapban azon dolgoztunk, hogy megfelelő ajánlatot rakjunk le elétek, hogy összerakjuk azt a csapatot, amivel van esély győzni. Mostanra ez a csapat több mint 100 főre hízott. Összeraktunk egy programot, ami választ ad a szerintünk legégetőbb problémákra, választ ad arra, milyen országot kell elképzelnünk a Fidesz leváltása utána. De a győzelemhez, ennek a megvalósulásához Ti is kelletek. Akkor tudunk a siker reményével elindulni, ha lesz 3000 ember az országból, és 500 a választókerületből, aki mellénk áll. Akkor olyan erő lesz mögöttünk, amely a választókerületben elsöpri a Fideszt! „Szerezzük vissza a jövőnket!” Csatlakozzatok!”

Forrás: 24.hu, Facebook

Fotó: Facebook