Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon nyilvánossá tett közleményéből tudható, hogy a pécsi nyomozók garázdaság miatt indítottak eljárást két helyi férfi ellen.

Elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök 2021. március 13-án azt a két férfit, akik két másik férfit bántalmaztak Pécsett. A gyanú szerint a 29 éves férfi és 31 éves társa a Kertvárosban vitába keveredett a két sértettel, majd mindkettőjüket többször megütötték. A bántalmazott férfiak az eset során könnyebben megsérültek. 

 A bántalmazók ellen garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Szintén a police.hu oldalon, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közzétett híreiből ismert, hogy egy nő táskából lopott pénzt az Uránvárosban, de hamarosan elfogták a rendőrök.

Az eset kapcsán egy 41 éves nő ellen folytat eljárást a Pécsi Rendőrkapitányság.

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a 41 éves helyi nőt, aki Pécsett, az egyik uránvárosi buszmegállóban ellopta egy buszra várakozó nő pénzét. A gyanú szerint a nő 2021. március 12-én 15 óra 30 perc körül az egyik uránvárosi buszmegállóban a padon ülve várakozó sértett táskájából ellopta a készpénzét. A feltételezett elkövetőt a rendőrök beazonosították, majd másnap délelőtt elfogták, és előállították.

Ellene lopás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Forrás: police.hu

Fotó: police.hu