Azt nem közölte az asszisztens, milyen készülék jön. A hírekben fejlettebb és okosabb iPad Próról hallani. Április 20-án tartja következő, nagyszabású sajtóeseményét az Apple – derül ki a gyártó telefonjain és táblagépein is megtalálható asszisztens, a Siri tájékoztatásából.

A bemutató időpontjára úgy derült fény, hogy egy (amerikai) felhasználó rákérdezett a szoftvernél, mikor várható ilyen esemény. A Siri pedig készségesen válaszolt: jövő kedden, vagyis április 20-án, amit most is cég kaliforniai főhadiszállásán, az Apple Parkban tartanak majd – írta a The Verge.

Az Apple általában stílusos meghívókkal jelenti be sajtóeseményeit, ezért is számít ritkaságnak, hogy azt a gyártó digitális asszisztense közölte most.

Egyébként nincs (hivatalos) információ arról, hogy az Apple még mit szándékozik megmutatni a közönségnek, de ha hihetünk az elmúlt napok / hetek pletykáinak, akkor érdemes megfontolni egy új táblagép, laptop felvásárlását, és várni a legújabb technológiát. Beleértve a fejlettebb iPad Pro-t is. De az is elképzelhető, hogy ugyanebben az incidensben a fátyol az AirTag nevű cég fejlesztésére esik, amely elavult dolgok keresésére használható.

Forrás: hvg.hu