A Parizán tette közzé azt a videó részletet, melyben a Momentum elnöke többek között arról beszélt, hogy ha nem lesz lehetőség az idén megrendezésre kerülő előválasztáson az online voksolára, akkor pártjuk nem biztos, hogy részt fog venni azon.

Tegnap este jelent meg az ellenzéki pártok által kiadott előválasztási etikai kódex, amelyből kiderül, hogyan fognak kampányolni a résztvevő pártok, arról azonban továbbra sincs információ, hogy technikailag a választás hogyan fog lezajlani. – írja a Jövő TV.

Erre kérdezett rá Gulyás Márton a Partizán műsorvezetője, hogy ha nem lesz lehetőség online voksolásra, akkor a Momentum távol maradhat-e tőle. Fekete-Győr András pedig erre válaszul kijelentette, hogy benne van a pakliban.

A Momentum elnöke ezen felül arról is beszélt, hogy szerinte Mesterházy Attila = Fidesz és az elmondások szerint a kormánypárt vamzere a szocialista pártban, ezért Mesterházy nem is lehetne rajta a közös ellenzéki listán.

Elismerte ezen felül, hogy naív kijelentést tett korábban, miszerint utólag le kellene számolni az elmúlt 30 év összes politikusával.