Erzsébet királynő nemrég töltötte be a 95., Lajos herceg pedig a minap töltötte a 3. születésnapját. Ezen jeles napok után következik a következő, amely ünneplésre ad okot a királyi családnak. Hiszen 10 évvel ezelőtt, április 29-én házasodott össze Vilmos herceg Kate Middletonnal és ekkor váltak milliók számára igazi álompárrá.

Az interneten az évforduló alkalmából meg is osztottak két új fotót, amely a boldog házaspárról készült a napokban.

Cambridge hercege és hercegnéje ugyan csak 10 éve házasok, azt azonban sokan nem tudják, hogy majd’ 20 éve egy párt is alkotnak. 2010-ben azonban egy kenyai nyaralás alkalmával Vilmos herceg úgy érezte itt az idő. Édesanyja (Diana hercegné) 18 karátos gyémántgyűrűjével kérte meg Katalin kezét.
Mindez idő alatt a hercegi párnak három gyermeke is született. György 7, Sarolta 5 és a legfiatalabb, aki nemrég ünnepelte születésnapját, Lajos 3 évesek.

Az esküvőjük 2011-ben hatalmas eseménynek bizonyult, ugyanis csaknem 2 milliárd ember látta azt, ahogyan örök hűséget esküsznek egymásnak. Illetve a helyszínen emberek millió csodálhatták meg, ahogy az újdonsült pár kivonult az erkélyre.

A Daily Mail című brit napilap szerint a BBC tévésorozat egy különleges kisfilmmel készült a pár tizedik házassági évfordulójára, amelynek hatására garantált, hogy néhányan pár könnycseppet elmorzsolnak.